Wat wilt u weten?

ONTSPANNEND EN VERFRISSEND

Traditionele Mixed Oil massage

De relaxerende olie massage wordt bij Royal Thai Amsterdam vaak gekozen door personen die liever geen originele Thaise massage wensen vanwege de harde druktechnieken met knieën of ellebogen.

Aangenaam en toch efficiënt

Het is dus zeker niet een minder efficiënte massage dan de traditionele Thaise massage, integendeel. Er wordt over het hele lichaam met geurloze massageolie gemasseerd. Indien gewenst, kan men ook kiezen voor artisanale massageoliën voor specifieke pijnpunten of -zones waaronder massageolie met arnica.

Beter voor de weerstand

Het principe van de relaxerende massage bestaat eruit om de bloedsomloop te bevorderen en zodoende een ontspannend en verfrissend effect te bekomen. Het is de ideale massage bij vermoeidheid en stress door het verwijderen van de afvalstoffen. Zowel lichamelijk als geestelijk krijgt men hiervan een opkikker.

Ideale massagetherapie

Een relaxerende massage is dan ook de ideale therapie bij hoofd-, rug- en nekklachten, hoofdpijn, chronische vermoeidheid, stijve spieren en gewrichten en bij een slechte doorbloeding. Het team van Royal Thai Amsterdam staat voor u klaar.

Voordelen van een Traditionele Mixed Oil massage

Stimuleert geluksgevoel
Stimuleert doorbloeding
Afvalstoffen verwijderen
Ideaal bij klachten

Tarieven

Traditionele Mixed Oil massage
30 minuten
€35
Traditionele Mixed Oil massage
60 minuten
€65
Traditionele Mixed Oil massage
90 minuten
€95
Traditionele Mixed Oil massage
120 minuten
€125
KORTING
Duo Traditionele Mixed Oil massage
€5
Call Now Button